• w-facebook

Strikkeverket

 3440 Røyken

Buskerud, Norway

Kontakt oss på e-post: kundeservice@strikkeverket.no

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

PetiteKnit har blitt stor

11 Apr 2019

Skrevet av:

Mette Wendelboe Okkels, alias PetiteKnit, har blitt voksen på alle måter. Hun har de siste 2 årene gått fra enkle og fine oppskrifter, til dagens mangfold av flotte plagg til hele familien.

 

Strikkemetodene er fra det enkle som passer til nybegynnere, til ett svært avansert nivå for den som vil ha det. Man trenger ikke lage hullmøster og fletter for å få utfordringer og designe flotte gensere som alle vil ha.

 

Det ble  etterhvert etterspurt noe også for den ferskeste strikker, dermed kom Novice Sweater. Her var hun også med selv på en "knitalong" via sosiale medier denne våren.

 

Mettes oppskrifter er svært godt skrevet og finnes nå på mange språk.

 

Det hele har vokst seg til en stor business, takket være ett svært godt design. Mette lager de lekreste plagg til enhver basisgarderobe, man vil bare ha alle sammen. 

 

Størrelsene er gode og tilsvarer normale skandinaviske mål. Vi har lagt vår elsk på PetiteKnit og selger alle oppskrifter med tilhørende garn i butikken på Bærums Verk. Vi sender også over hele landet, send oss e-post på kundeservice@strikkeverket.no, vi pakker og sender.

 

Modellene til PetiteKnit har mange små detaljer med vendinger og vakre inn- og uttagninger. Man må nesten se nærmere på plaggene for å virkelig oppdage kunstverkene. Kom gjerne innom oss i butikken, vi har modeller i de fleste designene, og hos oss kan du prøve alle modellen på.

 

Velkommen!