• w-facebook

Strikkeverket

 3440 Røyken

Buskerud, Norway

Kontakt oss på e-post: kundeservice@strikkeverket.no

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Gullgenser

6 Feb 2018

Skrevet av:

OL-genser er fint, men det jeg vi ha til OL er Gullgenser fra Rauma. Denne genseren er en skikkelig kosegenser i herlig myk Puno Alpakka og Plum silk mohair. For å gjøre den skikkelig festfin vurderer jeg å legge til litt Bling eller glittertråd, det er jo tross alt idrettsfest vi snakker om. Når Bjørgen står på pallen og jeg er litt sånn lettere rørt, passer det fint å være litt gulljente. Jeg kommer til å savne Petter Northug, men han dukker vel opp på Instagram eller på annen måte å skaper litt Northugstemning.

 

Jeg må selvsagt også ha noe å strikke på under OL-sendingene og planene er allerede i gang. Har du begynt å stæsje opp med strikketøy til OL-sendingene begynner for fullt?