• w-facebook

Strikkeverket

 3440 Røyken

Buskerud, Norway

Kontakt oss på e-post: kundeservice@strikkeverket.no

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Nytt fra Line Langmo og Ganni

24 Sep 2017

Skrevet av:

Nå kommer Line Langmo med mange flotte nyheter! 

 

Alle modeller er  strikket på tykke pinner i Line Langmo Påfugl. Line har valgt å samarbeide med Rosa Sløyfe aksjonen i oktober. Kjøper du Rosa Sløyfe garnet går det 5,- kr pr nøste til Kreftforeningens arbeid mot Brystkreft.

 

Modellene i heftet er lekre kosegensere til alle og enhver med str opptil 135 cm overvidde. Disse gjør seg også fint til skjørt eller en pen bukse og høye hæler. En av modellene, Diana, er til både mor og datter.

 

Diana er veldig lik en annen nyhet

 fra Ganni; Ganni the julliard mohair open back pullover.

 

 

 

 

 

 

Garnet Line Langmo Påfugl er et Mohairgarn som gir gensere med god hold, de blir myke, kløfrie og ikke for varme ved innebruk. Garnet har samme innhold som det vi kjenner fra motebildet, slik som de kjente genserne fra Ganni. Genserne kan selvsagt strikkes i annet garn om man ikke er så glad i mohair. Puno fra Rauma er da ett godt alternativ. 

 

Vi har valgt ut mange fine farger til våre strikkepakker, men dersom du ønsker en annen farge bytter vi selvsagt ut for deg.

 

Vi synes Bling er veldig fint, men i Dianagenseren likte vi det aller best uten. Barn kan også oppleve att blingen kan "stikke" litt. Vi har derfor valgt å legge dette utenom garnpakkene, slik at du valgfritt kan kjøpe det til hvis du ønsker. Når det gjelder silkebånd er dette utenom pakken foreløpig, men ta kontakt så hjelper vi deg med dette også.