• w-facebook

Strikkeverket

 3440 Røyken

Buskerud, Norway

Kontakt oss på e-post: kundeservice@strikkeverket.no

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Varme nyheter og lekkert design

6 Sep 2017

Skrevet av:

Nyhetene er på vei inn i butikken, og denne høsten er det virkelig mye fint. Designerne beveger seg stadig mer bort fra tradisjonene og over i mer moderne design. Til gutt er det endelig kommet flere fine gensere, jentene får flere hverdagsklær. Enkel stilrene plagg, gjerne i en til to farger kommer mer. Striper er også i trendbildet. Men, mest av alt kjennetegnes høstens kolleksjon av mykt og lett. Silkemyke plagg i alle varianter var hovedtema hos alle leverandørene. Vi har valgt oss ut noen favoritter og strikker i vei på flotte modeller til butikken vår. Ta turen innom og nyt høstens herlige kolleksjon.